www.vgosty.com.ua/ru/
 
 
Зараз на сайті 17 відвідувачів

230 грн./доба

пер.Аптекарскій буд.9
Кімнат - 1

Затишна 1 комн.ізол.кв-ра м.Восстанія!

Подобово! Погодинно! Ніч! Затишна 1-но кімнатна ізольована квартира (Wi Fi) - м. Повстання, м. Спортивна! Укомплектована всією необхідною побутовою технікою, сучасними меблями! Широко розвинена інфраструктура: автостоянка, автомийка, супермаркети, ринок, банкомати! Можливість броні до кінця року!
Власник: элла, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-04202

350 грн./доба

Проспект Леніна
Кімнат - 1

подобово своя 1 комн.кв.-студіо De Luxe

Подобово здам Свою квартиру - проспект Леніна. Квартира класу De Luxe. Сучасна, однокімнатна квартира - студіо з. новим євроремонтом, оригінальний дизайн інтер'єру з переплануванням, французькі вікна від стелі до підлоги! Велика лоджія з якої відкривається красивий вид на пр. Леніна та на Харків! Ви отримаєте комфорт і гарний відпочинок! У квартирі сучасні нові меблі, вбудована кухня з побут технікою! Кондиціонер, інтернет Wi-Fi, пральна машинка автомат, телевізор, DVD, мікрохвильовка,...
Телефони
Код оголошення 03-04322

350 грн./доба

вул.Чернишевського
Кімнат - 2

Центр, м. Пушкінська, м. Університет

Ми пропонуємо гостям міста якісні квартири подобово в центрі Харкова за лояльними цінами, ми гарантуємо ввічливість і порядність у розрахунках. Для зручності гостей білизна стирається в пральні і зберігається в квартирі в запечатаному вигляді.
Телефони
Код оголошення 03-04173

240 грн./доба

Красіна 3
Кімнат - 1

Здам свою 1комн.квартіру на Бекетова

Подобово! Здаю 1 к.кв. м. Бекетова.Евроремонт, ламінат, склопакети, теплий балкон, кутова ванна.Мебель сучасна - кутовий диван, вбудована кухня, шафа-купе в пріхожей.Техніка вся необхідна - плазма, холодильник, пральна машина автомат, фен, утюг.Постельное і посуд в необхідному обсязі. Ціна 240 грн.
+38- +38-
Телефони
Код оголошення 03-04269

500 грн./доба

Площа Повстання 2
Кімнат - 2

2комн.квартіра, м. Площа Повстання

Здам чудову 2к.кв на пл. Повстання 2, квартира знаходитиметься в 2хв. від метро пл. Повстання. Квартира дуже простора з підігрівом підлоги. Є все необхідне для проживання: двокамерний холодильник, електрочайник, мікрохвильова піч, кондиціонер, кабельне тв, 2 телевізора, wi-fi, пральна машинка, dvd. 4 спальних місця (2 +2) Повноцінна кухня, ідеальна чистота. Відрядні чеки видаємо.
Телефони
Код оголошення 03-04466

350 грн./доба

пр.Московський 131б
Кімнат - 2

Здам 2-к квартиру в районі Кінного ринку

Квартира поруч з м.пл.Восстанія. Недалеко ринок, супермаркет Таргет. Розвинена інфраструктура, маршрутки в будь-який район города.В квартирі дві просторі кімнати, дві двоспальних ліжка і диван, простора кухня і велика ванна.Уютно як вдома.
Власник: tanyavy, Рубрика: Здам Квартири ПОДОБОВО
Телефони
Код оголошення 03-04380

450 грн./доба

Барабашова 30 кв.21
Кімнат - 2

2-х кімнатна квартира подобово

2-х кімнатна квартира класу люкс з виглядом на Гідропарк.В квартирі є все необхідне для комфортного времяпрепровожденія.от п'яти діб знижки. чеки
Телефони
Код оголошення 03-04452
Сортувати за:
/
/
www.vgosty.com.ua/ru/
www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/ www.vgosty.com.ua/ru/